Rīgā noslepkavoti divi cilvēki

Aizvadītajā diennaktī Rīgā pastrādātas divas slepkavības, informē Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā. Policija ir pārliecināta, ka abas slepkavības nav savstarpēji saistītas.

Policijas darbinieki Rīgā, Buļļu ielā, uz ielas atraduši 1962. gadā dzimuša vīrieša līķi ar durtām brūcēm, ziņo Latvijas Televīzijas un Latvijas Radio vienotais ziņu portāls. Saistībā ar pastrādāto noziegumu policija aizturējusi kopumā četrus cilvēkus - 1978.gadā dzimušu vīrieti, 1964.gadā un 1973.gadā dzimušus vīriešus, kā arī kādu 1977.gadā dzimušu sievieti. Pagaidām nav zināms, vai kāds no aizturētajiem bijis iepriekš sodīts.

Par notikušo slepkavību uzsākts kriminālprocess.

Savukārt Vienības gatvē ceļa malā aizvadītajā diennaktī VP darbinieki atradušu kādu nošautu 1975.gadā dzimuša vīrieti. Vīrietis nogalināts ar šāvienu galvā, tomēr sīkāku informāciju ne par vīrieša personību, nedz citiem nozieguma apstākļiem pagaidām sniegt nevarēja.

Latvijā

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Nodokļu un muitas policijas pārvaldes darbinieki sadarbībā ar Nodokļu un muitas lietu prokuratūru 2.oktobrī aizturēja organizētas noziedzīgās grupas dalībniekus, kuri speciāli izveidotā kravas automobiļa slēpnī izvešanai uz Krieviju pārvietoja vairāk nekā 300 kilogramus narkotiskās vielas - hašiša, aģentūru LETA informēja VID pārstāvji.

Svarīgākais