Jaunaucē nošauj vīrieti, vēl vienu ievaino

© Flickr.com

Šorīt Saldus novada Jaunauces pagastā nošauts vīrietis, bet vēl viens vīrietis ievainots un nogādāts slimnīcā.

Abi vīrieši braukuši ar motociklu un uz viņiem ar nereģistrētu ieroci šāvis kāds 1950.gadā dzimis vīrietis, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Signe Šteinberga.

Traģiskais incidents noticis šorīt plkst.9.40 kādās mājās Jaunauces pagastā. No gūtā ievainojuma miris 1977.gadā dzimis vīrietis. Otrs, 1985.gadā dzimušais vīrietis, ar ievainojumu nogādāts slimnīcā. Viņa dzīvībai pašlaik briesmas nedraud.

Šāvējs ir aizturēts visu apstākļu un viņa rīcības motīva noskaidrošanai. Policijā sākts kriminālprocess par slepkavību. Plašāku informāciju par notikušā apstākļiem un iespējamajiem iemesliem policija pagaidām nesniedz.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.

Svarīgākais