Avārijā uz Daugavpils šosejas bojā gājis vīrietis

Vakar Pļaviņu novadā, šosejas Rīga-Daugavpils 112.kilometrā divu automašīnu sadursmē bojā gājis cilvēks.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā inspektore Sintija Virse, Klintaines pagasta Rīteros sadūrušās automašīnas "Volkswagen Touareg" un "Opel Vectra".

Negadījumā bojā gājis 1977.gadā dzimušais "Opel" vadītājs. Savukārt šīs automašīnas pasažieris, 1968.gadā dzimis vīrietis, un „Volkswagen” vadītājs, 1980.gadā dzimis vīrietis, ar dažādām traumām nogādāti slimnīcā.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD), bojā gājušā autovadītāja mirstīgās atliekas un cietušo pasažieri no automašīnas vraka nācies atbrīvot glābējiem.

Pagājušajā diennaktī reģistrēti 82 ceļu satiksmes negadījumi, no kuriem 13 cietuši kopumā 15 cilvēki, bet viens cilvēks gājis bojā.

Vakar Rīgā, Ķīšezera un Rusova ielas krustojumā kāds velosipēdists uzbraucis četrus gadus vecai meitenītei. Cietusī nogādāta slimnīcā. Velosipēdista personība pagaidām nav noskaidrota.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.