Vidzemes tirgus teritorijā uzdarbojas kabatzagļi

© policijas foto

Rīgā, Vidzemes tirgus teritorijā, slēpjoties aiz skuvekļu tirgoņu maskas, uzdarbojas kabatzagļi, informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāvis Toms Sadovskis.

No zagļiem cietusi sieviete policistiem pastāstīja, ka divi vīrieši viņu apzaguši tirgus teritorijā. Garnadži sievietes uzmanību centušies pievērst, piedāvājot iegādāties skūšanās aparātu, taču vēlāk sieviete pamanījusi, ka no kabatas pazudis mobilais tālrunis. Kad sieviete pamanījusi zādzību, vīrieši jau bija paspējuši nozust.

Par notikušo zādzību šobrīd ir sākts kriminālprocess, un izmeklēšanas gaitā ir izstrādāti abu zagļu attēli. Viens no vīriešiem ir vidējas miesas būves, 40 līdz 45 gadus vecs, aptuveni 180 centimetrus garš, ar īsiem sirmiem matiem, bet viņa biedrs ir kalsnas miesas būves, 40 līdz 50 gadus vecs, aptuveni 185 centimetrus garš, tumšā jakā un tumšās treniņbiksēs ģērbies plikpauris.

Ikvienu, kas atpazīst vīriešus vai zina viņu atrašanās vietu, policija lūdz ziņot, zvanot uz tālruņu numuriem 67086217, 67086200 vai 110.

Latvijā

Nesen Polijas ārlietu ministrs Radoslavs Sikorskis izteicās: “Mēs dzīvojam īpašā laikā – mēs nedrīkstam to izniekot. Mums ir jāizveido spēcīgākā armija Eiropas Savienībā, jāmodernizē mūsu infrastruktūra un jāpadara mūsu dzimtene par Polijas cietoksni.” Pareizi vārdi un pareiza attieksme. Vai Latvijā notiek līdzīgi?

Svarīgākais