Rīgā par bruņotu laupīšanu aiztur divus jauniešus

Valsts policija pagājušās nedēļas nogalē par jauniešu aplaupīšanu Pļavniekos aizturējusi divus vīriešus, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāve Ance Rozīte.

11.maijā Ķengaraga iecirknī ar iesniegumu vērsās divi jaunieši, kuriem Saharova ielā, netālu no Rīgas Pļavnieku ģimnāzijas, divas personas maskās, piedraudot ar nazi un skrūvgriezi, atņēma mobilos tālruņus.

Nākošajā dienā pēc notikušā cietusī meitene kādā sludinājumu portālā pamanīja savu mobilo tālruni un nekavējoties par to ziņoja policijai.

Vakar policisti sarunāja tikšanos Dzirnavu ielā ar personu, kura bija ievietojusi sludinājumu. Norunātajā vietā ieradās divas aizdomīgas personas, kuras aizdomās par izdarīto laupīšanu tika aizturētas.

Aizturētie ir 1991.gadā dzimis vīrietis, kurš mēģināja pārdot mobilo tālruni, un 1995.gadā dzimis Krievijas pilsonis. 22 gadus vecais vīrietis pastāstījis, ka telefonu nopircis par 50 latiem Centrāltirgus tuvumā un mēģinājis pārdot par 180 latiem.

Abi aizturētie laupīšanā savu vainu neatzīst.

Latvijā

Nesen Polijas ārlietu ministrs Radoslavs Sikorskis izteicās: “Mēs dzīvojam īpašā laikā – mēs nedrīkstam to izniekot. Mums ir jāizveido spēcīgākā armija Eiropas Savienībā, jāmodernizē mūsu infrastruktūra un jāpadara mūsu dzimtene par Polijas cietoksni.” Pareizi vārdi un pareiza attieksme. Vai Latvijā notiek līdzīgi?

Svarīgākais