Avārijā gājis bojā jauns motociklists

Vakar Kokneses novadā pēc sadursmes ar kravas automašīnu gāja bojā kāds 21 gadu vecs motociklists.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka autoceļa Rīga-Daugavpils-Krāslava 107.kilometrā 1992.gadā dzimis vīrietis, vadot motociklu, sadūrās ar kravas automašīnu "Volvo", ko vadīja 1958.gadā dzimis vīrietis. Motocikla vadītājs no gūtajām traumām notikuma vietā gāja bojā.

Savukārt Jēkabpils novadā 1984.gadā dzimis vīrietis, vadot motorolleri, netika galā ar tā vadību un apgāzās. Slimnīcā ar dažādām traumām nogādāta motorollera pasažiere - 2008.gadā dzimusi meitene.

Burtnieku novadā uz ceļa pie Briedupes 1966.gadā dzimis vīrietis, vadot mopēdu, nokrita no tā. Mopēda vadītājs ar smagu galvas traumu nogādāts slimnīcā reanimācijas nodaļā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 42 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 12 cilvēki un viens cilvēks gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 16 avārijas, kurās cieta astoņi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 66 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem 22 bijuši autovadītāji, 44 - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 25 transportlīdzekļu vadītāji - desmit autovadītāji un 15 velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.