Atrasti daži no Rīgas Brāļu kapos nozagtajiem metāla priekšmetiem

Policistiem ir izdevies atrast daļu no šonedēļ Rīgas Brāļu kapos nozagtajiem metāla priekšmetiem, taču paši garnadži joprojām tiek meklēti.

Kā liecina informācija oficiālajā Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes "Facebook" lapā, šodien, veicot operatīvos meklēšanas pasākumus, Rīgas Ziemeļu iecirkņa policijas darbiniekiem kopā ar kolēģiem no citām struktūrvienībām ir izdevies atrast daļu no zagtajām mantām - kapara vanniņas. Viena no tām gan ir stipri deformēta.

Patlaban turpinās izmeklēšana, lai aizturētu vainīgos un atrastu pārējos nozagtos priekšmetus - divas dekoratīvās saktas.

Kā ziņots, naktī uz 7.maiju Rīgas Brāļu kapu Centrālajā kapu laukā tika sabojātas un apzagtas divas piemiņas akas. No piemiņas akām kāds bija aiznesis divus kapara iesegumus un dekoratīvos elementus - saktas -, tāpat bija uzlauzts restauratoru vagoniņš, no kura nozagti darba instrumenti un darba apģērbs.

Policija par notikušo sāka kriminālprocesu. Ikviens, kuram ir informācija par šo zādzību vai saktu atrašanās vietu, joprojām tiek lūgts zvanīt uz tālruni 67 086 000, 67 086 001 vai 110.

Svarīgākais