Aiztur vīrieti par mobilo tālruņu un gultas veļas zādzību no slimnīcas

Rīgā pagājušās brīvdienās sabiedriskā transporta pieturā Pašvaldības policija aizturējusi vīrieti par mobilo tālruņu un gultas veļas zādzību no slimnīcas.

Policijas patruļa svētdienas pēcpusdienā pamanīja uz soliņa sabiedriskā transporta pieturvietā Duntes ielā sakņupušu vīrieti, tāpēc nolēma pārliecināties par viņa veselības stāvokli.

Vēlāk izrādījās, ka sagurušais vīrs savtīgos nolūkos bija apciemojis medicīnas iestādi, no kuras nozadzis vairākus mobilos tālruņus un gultas veļu no slimnīcas saimniecības.

Aizturētais turpmākai lietvedības nodrošināšanai nodots Valsts policijai.

Pagājušās brīvdienās Pašvaldības policija arī aizturējusi iespējamo suņa zagli. Retrīvera šķirnes suņa saimnieki ziņoja par mīluļa zādzību un drīz vien pie kāda veikala pamanīja suni, kuru saitē turēja kāds vīrietis.

Likumsargi pārbaudīja vīrieša personību un apvaicājās par dzīvnieku, bet 46 gadus vecais kungs nevarēja uzrādīt suņa dokumentus un sniegt paskaidrojumus.

Vīrietis nodots Valsts policijai.

Latvijā

Krimināllietu pret bijušo Rēzeknes mēru Aleksandru Bartaševiču par ierobežotas pieejamības informācijas izpaušanu, kā arī par to, ka viņš 16 gadus valsts amatpersonas deklarācijās apzināti nenorādīja ziņas par ārzemēs iegādātu īpašumu un citiem ienākumiem lielā apmērā, Latgales rajona tiesa Balvos plāno sākt skatīt 13.decembrī plkst.10, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.

Svarīgākais