Apgāžoties kravas automašīnai, cietuši divi cilvēki

Vakar Engures novadā, apgāžoties kravas automašīnai, cieta divi cilvēki.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka 1959.gadā dzimis vīrietis autoceļa Rīga-Ventspils 49.kilometrā vadīja kravas automašīnu "Mercedes-Benz Actros 1840" ar puspiekabi, kurai plīsa priekšējā kreisā riepa. Vīrietis netika galā ar transportlīdzekļa vadību, nobrauca no ceļa un apgāzās. Avārijā cieta automašīnas vadītājs un pasažieris, 1982.gadā dzimis vīrietis. Abiem cietušajiem mediķi konstatēja sasitumus.

Savukārt Rīgā, Graudu ielā, sadūrās automašīna "Audi", kuru vadīja 1990.gadā dzimis vīrietis, un motocikls "Yamaha", kuru vadīja 1975.gadā dzimis vīrietis. Avārijā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāts motocikla vadītājs, kurš pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas palaists mājās.

Pagājušajā diennaktī valstī reģistrēti 48 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši četri cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 19 avārijas, kurās cieta viens cilvēks.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 29 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Astoņi no tiem bija autovadītāji, 21 - velosipēdu un motorolleru vadītājs.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti seši velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.