Rīgā automašīna notriec sešus gadus vecu velosipēdistu

Vakar Rīgā vieglā automašīna notrieca sešus gadus vecu velosipēdistu.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Vējavas ielā automašīna "BMW 318" notrieca velosipēdistu - 2007.gadā dzimušu zēnu, kurš ar sasitumiem nogādāts slimnīcā. Pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas bērns no slimnīcas palaists mājās.

Savukārt Rīgā, Sīmaņa un Palīdzības ielas krustojumā, sadūrās automašīna "Mercedes-Benz" un "Toyota". Avārijā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāts automašīnas "Toyota" vadītājs, 1987.gadā dzimis vīrietis.

Pagājušajā diennaktī valstī reģistrēti 57 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši seši cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 33 avārijas, kurās cieta pieci cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 22 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Septiņi no tiem bija autovadītāji, 15 - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti astoņi transportlīdzekļu vadītāji - divi autovadītāji un seši velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.