Valsts svētkos nozagta ekskluzīva "Michael Kelly" ģitāra

Izrādās, ka zagļi nesnauž arī laikā, kad visa valsts atzīmē Latvijas Republikas dibināšanas gadadienu - tieši 18.novembra agrā rītā, izmantojot dzīvokļa saimnieku prombūtni, pagaidām nezināmi ļaundari uzlauzuši kādu Rīgas centra dzīvokli un nozaguši vairākas mantas, tai skaitā ražotāja "Michael Kelly" ģitāru, Patriot Decree modeli asins krāsā (Blood Red) ar sērijas nr. F06090626, informē Edijs Rudzis, SIA "Rock Distribution" pārstāvis.

Nozagtais instruments ir ekskluzīvs divu - šī ir pati pirmā Michael Kelly ģitāra, ko Baltijas valstīs ievedis oficiālais izplatītājs - ģitāru un to piederumu vairumtirgotājs SIA "Rock Distribution". kas ir vairāku pasaulslavenu ģitāru un to piederumu ražotāju pārstāvis Latvijā un Baltijas valstīs.

Rock Distribution ļoti vēlas palīdzēt zagļu upurim un ar lasītāju palīdzību atgūt nozagto mūzikas instrumentu, tādēļ lūdz jūsu palīdzību - ja jums kāds piedāvā iegādāties šo instrumentu vai ja redzat to kādā sludinājumu portālā, lūdzu, paziņojiet mums par to. SIA "Rock Distribution",Mob.tel.: 29994864,E-pasts: edijs@rock-distribution.com, Kontaktinformācija - http://www.rock-distribution.com/en/contacts/

Svarīgākais