Dzēšot ugunsgrēku, vīrietis izkritis cauri jumtam

Vakar Zemgalē kāds 47 gadus vecs vīrietis, dzēšot ugunsgrēku, izkritis cauri mājas jumtam, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā.

Dienesta pārstāve Inga Vītola aģentūrai LETA norādīja, ka vīrietis pildījis darba pienākumus, tomēr nav zināms, vai viņš bijis ugunsdzēsējs. Vīrietis nokritis no apmēram divu metru augstuma un nogādāts slimnīcā ar mugurkaula traumu, kā arī aizdomām par smadzeņu satricinājumu.

Vēl pagājušajā diennaktī kāda 81 gadu veca sieviete saindējusies ar tvana gāzi, bet 61 gadu vecu iereibušu vīrieti abās rokās un kājā sakodis paša suns.

Savukārt pieci cilvēki vakar guvuši traumas, paslīdot un nokrītot uz slidenas ielas. Cietušie bijuši vecumā no 24 līdz 71 gadam. Vēl divi vīrieši Rīgā nogādāti slimnīcā ar ķermeņa atdzišanu, kas iestājusies, kad viņi abi ilgstoši atradušies uz ielas.

Kopumā vakar mediķi saņēmuši 1400 izsaukumus, no tiem 131 saistīts ar traumu gūšanu.

Latvijā

Vakar nācās apmeklēt Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes Kriminālizlūkošanas vadības pārvaldes 3. nodaļu. Kā pavēstē teikts, “uz nopratināšanu”. Jau pirms šīs pratināšanas, un vēl jo vairāk pēc tās, man radās vairāki jautājumi. Manuprāt, tādi, uz kuriem atbildes gribētu dzirdēt arī plašāka sabiedrība.

Svarīgākais