Kuldīgā automašīna ietriecas DUS reklāmas stendā

Pagājušajā naktī Kuldīgā vieglā automašīna ietriecās kādas degvielas uzpildes stacijas (DUS) reklāmas stendā. Avārijā cieta četri cilvēki.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka plkst.1.50 Sūru ielā pagaidām neidentificēts vadītājs, braucot ar "Audi 80", neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu. Automašīna nobrauca no ceļa braucamās daļas un ietriecās DUS reklāmas stendā, kā arī nolauza ceļa zīmi. No avarējušās automašīnas slimnīcā ar dažādām traumām nogādāts 1991.gadā dzimis vīrietis. Avārijā cieta arī 1992.gadā dzimis vīrietis, 1994.gadā un 1996.gadā dzimušas sievietes. Cietušie pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas palaisti mājās. Patlaban policijas darbinieki noskaidro, kurš vadīja transportlīdzekli.

Kopumā pagājušajā diennaktī valstī reģistrēti 44 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši septiņi cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 20 avārijas, kurās cieta trīs cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja astoņus transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Četri no tiem bija autovadītāji, četri - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti trīs transportlīdzekļu vadītāji, viens - autovadītājs, divi - velosipēdu un motorolleru vadītāji.