Bolderājā pēc kopīgas biljarda spēles divi vīrieši piekauj un aplaupa paziņu

Bolderājā vakar pēc kopīgas biljarda spēles un alkohola lietošanas divi vīrieši piekāvuši un aplaupījuši savu paziņu, informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvalde.

Bolderājā trīs vīrieši kopā atpūtušies, spēlējuši biljardu un lietojuši alkoholu, taču kādā brīdī viens no vīriešiem pamanīja, ka paziņam makā ir daudz naudas. Izejot no atpūtas iestādes, vīrietis pieprasīja atdod naudu.

Nesaņemot prasīto, agresīvi noskaņotais vīrietis sācis sist cietušajam pa galvu. Tajā brīdī iesaistījās arī trešais kompānijas dalībnieks, kurš arī, iespējams, vēlējās iegūt cietušā naudu.

Saņemot vairākus sitienus, cietušais saļimis un laupītāji pārmeklējuši viņa kabatas. Tajā brīdī garāmbraucošajai policijai vienu no uzbrucējiem izdevās aizturēt.

Aizturētais ir 1977.gadā dzimis vīrietis, kurš iepriekš nav bijis tiesāts, un šobrīd atrodas īslaicīgās aizturēšanas izolatorā. 1982.gadā dzimušais laupīšanas līdzdalībnieks vēl tiek meklēts.

Savukārt aizvakar Rīgā pie kanāla pretī Raiņa bulvārim aplaupīts 1989.gadā dzimis jaunietis. Vīrietis bija devies gar kanālu cauri parkam uz atpūtas vietu. Tur viņam uzbrucis kāds vienaudzis un nodarījis ievērojamus miesas bojājumus.

Kad cietušais nokritis zemē, ļaundaris izvilcis viņa maku un telefonu. Laupīšanu pamanīja kāds garāmgājējs un laupītāju aizturēja. Aizturētais ir 1993.gadā dzimis jaunietis, kurš agrāk nav tiesāts.

Svarīgākais