Ērgļu novadā avārijā cietuši trīs cilvēki

Vakar Ērgļu novadā pēc sadursmes ar autobusu smagi cietusi vieglās automašīnas pasažiere, kāda 33 gadus veca sieviete.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka autoceļa Rīga-Ērgļi 4.kilometrā 1982.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Audi 100 Avant" sadūrās ar pretimbraucošo autobusu, kuru vadīja 1957.gadā dzimis vīrietis. Slimnīcas reanimācijas nodaļā ar politraumu nogādāta automašīnas "Audi" pasažiere, 1979.gadā dzimusi sieviete, bet medicīniskā palīdzība bija nepieciešama arī diviem citiem automašīnas pasažieriem - 1977.gadā dzimušam vīrietim un 2009.gadā dzimušam zēnam.

Savukārt Engures novada Smārdes pagastā, ceļā uz slēpošanas trasi "Milzkalns", 1978.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Subaru Legacy" nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Negadījumā cieta automašīnas pasažieri - 1980.gadā dzimusi sieviete un 2007.gadā dzimis zēns.

Kopumā pagājušajā diennaktī valstī reģistrēti 34 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta septiņi cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 13 avārijas, kurās cietuši trīs cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 17 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Deviņi no tiem bija autovadītāji, astoņi - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti astoņi transportlīdzekļu vadītāji, no kuriem divi bija autovadītāji un seši velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.