Apgāžoties traktoram, gājis bojā vīrietis

Vakar Naukšēnu novadā apgāzās traktors, kā rezultātā gāja bojā viens cilvēks un vēl viens ar traumām nogādāts slimnīcā.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka uz meža ceļa apgāzās traktors "T 40", kuru vadīja pagaidām neidentificēts vadītājs. No gūtajām traumām notikuma vietā nomira 1940.gadā dzimis vīrietis, savukārt slimnīcā ar traumām nogādāts 1971.gadā dzimis vīrietis, kuram organismā konstatētas 3,4 promiles alkohola. Patlaban policijas darbinieki noskaidro, kurš no vīriešiem vadīja transportlīdzekli.

Rīgā, Meža prospektā, 1983.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Saab" notrieca gājēju, 1956.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar galvas traumu alkohola reibumā nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī valstī reģistrēti 48 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta četri cilvēki un viens cilvēks gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrēta 31 avārija, kurās cietuši trīs cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 16 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. 12 no tiem bija autovadītāji, četri - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti astoņi transportlīdzekļu vadītāji, no kuriem septiņi bija autovadītāji un viens velosipēdists.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.