Dobeles novadā avārijā gājis bojā automašīnas pasažieris

Vakar Dobeles novadā pēc automašīnas nobraukšanas no ceļa gāja bojā viens cilvēks un vēl trīs cietuši.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Dobeles novadā, 1975.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Chrysler Voyager", nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Negadījuma vietā no gūtajām traumām nomira automašīnas pasažieris, 1961.gadā dzimis vīrietis, slimnīcas reanimācijas nodaļā ar diagnozi politrauma nogādāts vēl viens automašīnas pasažieris - 1993.gadā dzimis vīrietis, kā arī ar dažādām traumām slimnīcā nogādāts automašīnas vadītājs un pasažieris, kura personībā pagaidām nav identificēta.

Savukārt Lielvārdes novadā, autoceļa Rīga-Daugavpils 72.kilometrā, 1988.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Audi A6", ieslīdēja pretī braucošā joslā, kur sadūrās ar automašīnu "Peugeot 806", kuru vadīja 1975.gadā dzimis vīrietis. Ar dažādām traumām slimnīcā nogādāti automašīnas "Audi" vadītājs un no abām automašīnām pasažieri - 1980. un 1993.gadā dzimusi sieviete, kā arī 1986. un 1993.gadā dzimis vīrietis.

Kopumā pagājušajā diennaktī valstī reģistrēti 60 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 17 cilvēki un viens cilvēks gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 22 avārijas, kurās cieta seši cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 22 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. 17 no tiem bija autovadītāji, pieci - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti deviņi transportlīdzekļu vadītāji, no kuriem septiņi bija autovadītāji un divi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.

Svarīgākais