Pie Varakļāniem divu transportlīdzekļu sadursmē cietuši septiņi cilvēki

Šovakar pie Varakļāniem divu transportlīdzekļu sadursmē cietuši septiņi cilvēki, viens no cietušajiem nogādāts slimnīcas reanimācijas nodaļā.

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja vecākā inspektore Linda Neimane informēja, ka ap plkst.19 policijas saņēma informāciju, ka uz autoceļa Rēzekne - Varakļāni netālu no Varakļāniem sadūrās automašīnas "Audi" un "VW Transporter". Šajā avārijā nav bojāgājušo, bet cietuši septiņi cilvēki, viens no tiem smagā stāvoklī nogādās slimnīcas reanimācijas nodaļā.

Policijai pagaidām nav informācijas, cik smagi cietuši pārējie ceļu satiksmes negadījumā iekļuvušie cilvēki.

Kā ziņots, nedēļas nogale uz Latvijas ceļiem izvērtusies traģiska.

Šodien divu automašīnu sadursmē Suntažos pie kapiem dzīvību zaudēja viens cilvēks, bet vēl viens smagi cietis.

Vakar Jelgavas novadā ceļu satiksmes negadījumā gāja bojā 86 gadus veca sieviete. Piektdienas vakarā ceļu satiksmes negadījumos dzīvību zaudēja divi cilvēki, bet vēl viens gājējs dzīvību zaudēja naktī uz sestdienu.

Latvijā

Pirmdien tīmeklī Aizsardzības ministrijas parlamentārais sekretārs Atis Švinka (“Progresīvie”) publicēja savu tvītu: “Šodien paiet gads kopš dienas, kas satricināja pasauli, kad Hamas realizētais terorisms atņēma dzīvības tik daudziem nevainīgiem cilvēkiem Izraēlā un daudzi tika saņemti par ķīlniekiem. Terorisms ir noziegums, nevainīgu civiliedzīvotāju nogalināšana ir noziegums, ķīlnieku sagrābšana ir noziegums. Šodien pieminam 7. oktobra nevainīgos upurus!”

Svarīgākais