Avārijā Suntažos dzīvību zaudējis viens cilvēks, vēl viens smagi cietis

Šodien divu automašīnu sadursmē Suntažos pie kapiem dzīvību zaudēja viens cilvēks, bet vēl viens smagi cietis. Viena no negadījumā iesaistītajām automašīnām no notikuma vietas aizbrauca.

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja vecākā inspektore Linda Neimane Zobena aģentūru LETA informēja, ka ap plkst.14 policija saņēma informāciju, ka Ogres novada Suntažos pie kapiem sadūrušās automašīnas "Audi A6" un "Mazda".

Automašīnā "Mazda" braukusi sieviete pa ceļam uz slimnīcu neatliekamās medicīniskās palīdzības automašīnā nomira, savukārt vīrietis, kurš avārijas brīdī atradās automašīnā "Mazda", nogādāts slimnīcā smagā stāvoklī.

Savukārt automašīna "Audi A6" no notikuma vietas aizbrauca.

Pašlaik policijas darbinieki noskaidro cietušo personības, avārijas apstākļus, kā arī meklē iespējamo vainīgo automašīnas vadītāju.

Kā ziņots, nedēļas nogale uz ceļiem izvērtusies traģiska.

Vakar Jelgavas novadā ceļu satiksmes negadījumā gāja bojā 86 gadus veca sieviete. Piektdienas vakarā ceļu satiksmes negadījumos dzīvību zaudēja divi cilvēki, bet vēl viens gājējs dzīvību zaudēja naktī uz sestdienu.

Latvijā

VSIA “Latvijas valsts ceļi” (LVC) ir izsludinājusi apjomīgu iepirkumu ceļu apgaismojuma uzturēšanai un modernizācijai. Vieni no pretendentiem esot Valsts kontroles izgaismoto dārgo auto elektrouzlādes staciju būvētāji – SIA “Reck”.

Svarīgākais