Carnikavas novadā avārijā cietuši četri cilvēki

Vakar Carnikavas novadā pēc divu automašīnu sadursmes slimnīcā nogādāti četri cilvēki, tostarp arī 12 gadus veca meitene.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Ainažu šosejas 11.kilometrā sadūrās automašīna "Mercedes-Benz", kuru vadīja pagaidām nenoskaidrots vadītājs, un automašīna "Land Rover", kuru vadīja 1962.gadā dzimis vīrietis. Ceļu satiksmes negadījumā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā no abām automašīnām nogādāti 2000.gadā dzimusi meitene, 1975.gadā dzimis vīrietis, 1962.gadā dzimis vīrietis un 1963.gadā dzimusi sieviete.

Savukārt Stopiņu novadā, autoceļa Rīga-Ērgļi 6.kilometrā, sadūrās automašīna "Mazda 6" un "Audi A3", kuras vadīja pagaidām nenoskaidroti vadītāji. No abām automašīnām slimnīcā ar dažādām traumām nogādātas 1995.gadā dzimusi jauniete, 1967.gadā dzimusi sieviete un 1946.gadā dzimusi sieviete.

Kopumā pagājušajā diennaktī valstī reģistrēti 90 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 14 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 56 avārijas, kurās cieta 11 cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja astoņus transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Četri no tiem bija autovadītāji, četri - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti septiņi transportlīdzekļu vadītāji, trīs autovadītāji, četri velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.

Svarīgākais