Liepājā uz gājēju pārejas notriekta deviņgadīga meitene

Vakar Liepājā uz gājēju pārejas pagaidām nenoskaidrota automašīna notrieca deviņus gadus vecu meiteni un no notikuma vietas aizbrauca.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Kūrmājas prospektā pagaidām nenoskaidrota automašīna uz gājēju pārejas notrieca 2003.gadā dzimušu meiteni un no notikuma vietas aizbrauca. Cietusī nogādāta slimnīcā, no kurienes pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas atlaista mājās.

Savukārt Rīgā, Augusta Dombrovska ielā, 1951.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "VW Golf", notrieca gājēju, 1937.gadā dzimušu sievieti, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

Priekuļu novada Mārsnēnu pagastā 1991.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "VW Golf", nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Negadījumā cieta automašīnas pasažiere, 1992.gadā dzimusi sieviete, kura ar galvas traumu nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī valstī reģistrēti 59 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta pieci cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 24 avārijas, kurās cieta divi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja sešus transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Četru no tiem bija autovadītāji un divi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēts viens autovadītājs.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.

Svarīgākais