Avārijā Amatas novadā cietuši divi autovadītāji

Vakar Amatas novadā trīs automašīnu sadursmē cieta divi cilvēki.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka autoceļa Rīga-Veclaicene 77.kilometrā sadūrās automašīna "Audi A6", "Škoda Fabia" un mikroautobuss "Mercedes-Benz Sprinter". Ceļu satiksmes negadījumā cieta automašīnas "Škoda" vadītāja, 1963.gadā dzimusi sieviete, kura ar politraumu nogādāta slimnīcā. Avārijā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāts arī "Audi" vadītājs - 1968.gadā dzimis vīrietis.

Kopumā pagājušajā diennaktī valstī reģistrēti 60 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta četri cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēta 31 avārija, kurās cieta viens cilvēks.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja astoņus transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Seši no tiem bija autovadītāji, divi - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti trīs transportlīdzekļu vadītāji - viens autovadītājs un divi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.

Svarīgākais