Ugunsgrēkos cietuši divi cilvēki

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 3.janvāra plkst. 6:30 līdz 4.janvāra plkst. 6:30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 29 izsaukumus. Kopumā dzēsti 15 ugunsgrēki, veikti 13 glābšanas darbi, bija arī viens maldinošs izsaukums. Ugunsgrēkos cietuši divi cilvēki.

Vakar, plkst. 15:49, VUGD saņēma informāciju, ka Inčukalna novada, Egļupē, dzīvojamajā mājā ir izcēlies ugunsgrēks. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka vienstāvu koka dzīvojamajā mājā deg istaba 35m2 platībā. Ugunsgrēkā cieta 60 gadus vecs vīrietis.

Plkst. 00:13 VUGD saņēma informāciju, ka Limbažos, Jūras ielā, dzīvojamajā mājā ir izcēlies ugunsgrēks. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka divstāvu dzīvojamās mājas otrajā stāvā deg sadzīves atkritumi 2m2 platībā. Ugunsdzēsēji glābēji izglāba apmēram 62 gadus vecu vīrieti, kurš šajā ugunsgrēkā arī cieta un tika hospitalizēts.

Latvijā

Ja rīta pusē tika ziņots par to, ka Mārupes novadā uz Liepājas šosejas noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā gājis bojā viens cilvēks, dienas vidū saņemtas ziņas par vēl vienu avaŗiju, šoreiz uz Vidzemes šosejas.

Svarīgākais