Daugavpilī veikalā no seifa nozog vairākus tūkstošus latu

Naktī uz 16.novembri Daugavpilī veikalā Cietokšņa ielā pagaidām nenoskaidrotas personas nozagušas no seifa vairākus tūkstošus latu.

Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīga pienākumu izpildītāja Anastasija Laizāne informēja, ka nauda no seifa nozagta, to akurāti atverot un pēc tam aizverot. Nekur nav manītas ielaušanās pēdas, tāpēc netiek izslēgta iespēja, ka veikalā zagļi iegājuši vēl tad, kad tas darbojies, un noslēpušies.

Lai arī tirdzniecības iestādei zādzības rezultātā nodarītais zaudējums pagaidām vēl tikai tiek aprēķināts, jau tagad ir skaidrs, ka tas lēšams vairākos tūkstošos latu.

Par notikušo sākts kriminālprocess pēc krimināllikuma 175.panta 3.daļas, policija pārbauda aizdomās turamo personu loku.

Latvijā

Latvijā patēriņa cenas šogad septembrī salīdzinājumā ar augustu pieauga par 0,3%, bet gada laikā - šogad septembrī salīdzinājumā ar 2023.gada septembri - palielinājās par 1,4%, kamēr mēnesi iepriekš gada inflācija bija 0,7%, liecina Centrālās statistikas pārvaldes dati.