Traģiskā autoavārijā uz Ventspils šosejas iet bojā sieviete

Pagājušajā naktī uz Ventspils šosejas viens cilvēks gāja bojā un vēl divi cieta.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka ap plkst.4.30 uz Ventspils šosejas pagriezienā uz Ķemeriem pie pagaidām nenoskaidrotiem apstākļiem automašīna "Honda Civic" iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur sadūrās ar kravas automašīnu "Mercedes Benz". Pēc sadursmes abas automašīnas iebrauca grāvī.

No gūtajām traumām notikuma vietā nomira sieviete, vēl divas sievietes, kuras atradās vieglajā automašīnā, cietušas. Pašlaik policijas darbinieki noskaidro bojā gājušās un cietušo personības. Notikuma vietā daļēji bija ierobežota satiksme, bet plkst.6.15 kustība bija pilnībā atjaunota.

Savukārt Talsu novada Stendē, Brīvības ielā, pagaidām neidentificēts vadītājs, vadot automašīnu "BMW 525", uz gājēju pārejas notrieca 1992.gadā dzimušu vīrieti un no notikuma vietas aizbrauca. Vīrietis pats nokļuva līdz Talsu slimnīcai, kur viņam ārsti konstatēja galvas traumu.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 52 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši pieci cilvēki un viens cilvēks gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrēta 21 avārija, kurās cieta divi cilvēki un viens cilvēks gāja bojā.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja septiņus transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Seši no tiem bija autovadītāji, viens - velosipēdists.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēts viens transportlīdzekļu vadītājs - velosipēdists.