Gulbenes novadā pēc avārijas automašīnā atrasts miris vīrietis

Vakar vakarā Gulbenes novadā pēc ceļu satiksmes negadījuma automašīnā atrasts nomiris kāds 60 gadus vecs vīrietis.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Stāmerienas pagastā pie privātmājas piebraucamā ceļa pagaidām nenoskaidrots vadītājs, vadot automašīnu "VW Passat Variant", nenovaldīja automašīnu, nobrauca no ceļa un iebrauca grāvī. Avarējušā automašīnā atrasts miris 1952.gadā dzimis vīrietis. Pašlaik policijas darbinieki noskaidro notikušā apstākļus.

Savukārt ap pusnakti Rīgā, Kaņiera ielā, pagaidām nenoskaidrota automašīna notrieca gājēju un no notikuma vietas aizbrauca. Cietušais gājējs, kurš pagaidām nav identificēts, ar smagām traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 44 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši septiņi cilvēki un viens cilvēks gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 20 avārijas, kurās cieta septiņi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 11 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Septiņi no tiem bija autovadītāji, četri - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti pieci transportlīdzekļu vadītāji - četri autovadītāji un viens velosipēdists.

Svarīgākais