Pagājušajā diennaktī notriekti vairāki gājēji

Pagājušajā diennaktī Latvijā uz ceļiem un gājēju pārejām notriekti vairāki gājēji.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka vakar Daugavpilī uz gājēju pārejas notriekta 12 gadus veca meitene. Jau ziņots, ka Daugavpilī, Nometņu ielā 1961.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Audi 80 Avant", uz gājēju pārejas notrieca 2000.gadā dzimušu meiteni, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Savukārt Ventspilī, Lielā prospekta un Saules ielas krustojumā, 1966.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Chrysler Voyager" uz gājēju pārejas notrieca 1954.gadā dzimušu sievieti, kura ar lūzumiem nogādāta slimnīcā.

Arī Rīgā, Krišjāņa Valdemāra ielā, 1963.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "VW", notrieca gājēju - 1925.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 54 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši astoņi cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 32 avārijas, kurās cieta divi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 16 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Desmit no tiem bija autovadītāji, seši - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti deviņi transportlīdzekļu vadītāji - pieci autovadītāji un četri velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Svarīgākais