Sirmgalvi apzog tikko iepazīts vīrietis

Rīgā kādu 74 gadus vecu kundzi apzadzis tikko iepazīst vīrietis, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovksis.

Sirmgalve iepirkās kādā Rīgas veikalā, kad viņu uzrunājis aptuveni 35 gadus vecs vīrietis. Sarunas laikā sirmgalve vīrieti uzaicināja pie sevis ciemos, lai kopīgi iedzertu alkoholiskos dzērienus, un nepazīstamais vīrietis piekrita.

Gados vecā kundze kopā ar jauniegūto paziņu kādu laiku pavadīja dzīvoklī, kur pēc kāda laika viņiem pievienojās kāda vīrieša paziņa. Kad abi viesi bija atvadījušies un devušies prom, pensionāre konstatēja, ka viņai no dzīvokļa pazudušas vērtslietas un mobilais telefons.

Par zādzības izdarīšanu VP sākts kriminālprocess, un iespējamās vainīgās personas izsludinātas meklēšanā.

Latvijā

"Latvijas dzelzceļa" koncerns piedzīvo smagus zaudējumus, tāpēc nākas atlaist darbiniekus. Šogad darbinieku atlaišanu piedzīvojis meitasuzņēmums "LDz Cargo". Tas pārvācies uz desmitreiz mazākām telpām un pāri palikušo tehniku un mēbeles ziedojis labdarībai, kā arī vairākiem koncerna iekšējiem noteikumiem neatbilstošiem saņēmējiem, ziņo "Nekā personīga"