Avārijā uz nobrauktuves no Rīgas apvedceļa bojā gājis Lietuvas pilsonis

Šodien uz nobrauktuves no Rīgas apvedceļa notikušajā ceļu satiksmes negadījumā bojā gājis 1963.gadā dzimušais Lietuvas pilsonis, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Rīgas reģiona pārvaldes (RPP) preses pārstāvis Toms Sadovskis.

Kā pastāstīja Sadovskis, bojāgājušais Lietuvas pilsonis bijis negadījumā iesaistītās kravas automašīnas vadītājs. Negadījuma apstākļu noskaidrošanai VP sākts kriminālprocess.

Kā ziņots, šodien uz nobrauktuves no Rīgas apvedceļa Baltezers-Saulkalne noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā kravas automašīna nobraukusi no ceļa, kā rezultātā bojā gājis viens cilvēks.

Līdz negadījuma seku likvidēšanai konkrētajā ceļa posmā tika bloķēta satiksme, bet ap plkst.15 tā tika atjaunota.

Latvijā

Seksuālā uzmākšanās Jāzepa Vītola Mūzikas akadēmijā notiek arvien intensīvāk – to acīmredzot vēlas pateikt Kultūras ministrija, iesniedzot valdībā lūgumu pārdalīt finansējumu dažādu izdevumu segšanai. Un viens no tiem ir: novirzīt Mūzikas akadēmijai 397 959 eiro, lai varētu īstenot vardarbības novēršanas pasākumus. Vienīgi – vairs nav saprotams, kurš kuram uzmācas: pasniedzēji studentiem vai studenti pasniedzējiem? Varbūt visi visiem un vienlaikus?

Svarīgākais