Vientuļā māte ar rotaļu pistoli aplaupījusi banku

Izraēlas policija aizturējusi visai pārdrošu bankas aplaupītāju. Izrādījās, ka vainīgā ir vientuļa daudzbērnu māmiņa.

Sieviete stāsta, ka noziegumu izdarījusi izmisuma un trūkuma spiesta, jo nav varējusi pabarot bērnus. Par nozieguma ieroci kļuva rotaļu pistole, vēsta „Newsru Israel”.

Policisti atzīst, ka četru bērnu māte ir veikusi „ideālu” bankas aplaupīšanu. Sieviete tika aizturēta tikai pateicoties kāda vērīga garāmgājēja modrībai. Vīrietis devies uz pastu pakaļ ierakstītai vēstulei un pamanījis notiekošo.

16.novembrī plkst.12 „Pasta bankas” nodaļā iegājusi 54 gadus vecā sieviete, kas savu seju slēpusies aiz tumšām brillēm un naģenes. Sieviete ieņēma vietu rindā un pacietīgi gaidīja.

Nokļuvusi pie kases lodziņa apmeklētāja izvilka pistoli un pieprasīja atdot visu dienas peļņu. Kasiere paklausīgi tā arī izdarīja.

Saņēmusi naudu sieviete steidzīgā solī devās uz izeju, kur saskrējās ar jau pieminēto garāmgājēju. 28 gadus vecais vīrietis izdzirdēja bankas darbinieku saucienus par aplaupīšanu, ātri saprata, kurš varēja pastrādāt noziegumu, un sekoja sievietei. Pa ceļam vīrietis paspēja piezvanīt policijai un jau pēc pāris minūtēm laupītāja tika aizturēta.

Aizturētā sieviete iepriekš nav sodīta.