Ķekavas pagastā no privātmājas nozagta lādīte ar 14 000 latu vērtām dārglietām

Vakar vakarā no kādas privātmājas Ķekavas novada Ķekavas pagastā nozagta dārglietu lādīte ar aptuveni 14 000 latu vērtiem juvelierizstrādājumiem, aģentūrai LETA apstiprināja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis.

Saskaņā ar iesniegumu, kas saņemts no cietušās personas, nezināmi garnadži iekļuvuši privātmājā caur otrā stāva logu, kamēr saimnieki pirmajā stāvā skatījušies televizoru. Cietušais lēš, ka nozagto dārglietu vērtība ir ap 14 000 latu.

Policijā par notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 175.panta 4.daļas - par zādzību lielā apmērā. Par to var sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku no trim līdz 15 gadiem, konfiscējot mantu, un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem.

Latvijā

"Latvijas dzelzceļa" koncerns piedzīvo smagus zaudējumus, tāpēc nākas atlaist darbiniekus. Šogad darbinieku atlaišanu piedzīvojis meitasuzņēmums "LDz Cargo". Tas pārvācies uz desmitreiz mazākām telpām un pāri palikušo tehniku un mēbeles ziedojis labdarībai, kā arī vairākiem koncerna iekšējiem noteikumiem neatbilstošiem saņēmējiem, ziņo "Nekā personīga"