Naktī Rīgā nenoskaidrota automašīna nāvējoši traumē gājēju

Pagājušajā naktī Rīgā pagaidām nenoskaidrota automašīna nāvējoši traumēja gājēju un aizbrauca no notikuma vietas.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka pēc pusnakts Nīcgales ielā pagaidām nenoskaidrota automašīna uz gājēju pārejas notrieca 1976.gadā dzimušu vīrieti, kurš no gūtajām traumām notikuma vietā nomira. Vainīgā automašīna aizbrauca no notikuma vietas. Patlaban policijas darbinieki noskaidro automašīnu un šīs automašīnas vadītāju.

Pēc pusnakts Rīgā, Rudens ielā, pagaidām nenoskaidrota automašīna notrieca gājēju, 1987.gadā dzimušu vīrieti un aizbrauca no notikuma vietas. Gājējs ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā. Policijas darbinieki meklē vainīgās automašīnas vadītāju.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 57 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši astoņi cilvēki un viens cilvēks gājis bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 29 avārijas, kurās cieta trīs cilvēki un viens cilvēks gāja bojā.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 35 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. 13 no tiem bija autovadītāji, 22 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 12 transportlīdzekļu vadītāji - seši autovadītāji un seši velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Svarīgākais