Šoferis, kura vadītais autobuss nogalināja sievieti, noskaidrots

Vakar kādā Rīgas slimnīcā nomirusi sieviete, kura sabiedriskā transporta pieturā iespiesta autobusa durvīs un vilkta pa zemi.

Kā aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā, vakar Rīgā, Murjāņu ielā, sabiedriskā transporta pieturā "Kvēles iela", šoferis ar nenoskaidrotu autobusu uzbrauca gājējai - 1946.gadā dzimušai sievietei -, iespieda durvīs viņas roku un vilka cietušo pa zemi.

Vēlāk sieviete tika nogādāta slimnīcā, kur viņa no gūtajām traumām nomira.

Rīgas policisti ir noskaidrojuši iespējamo autobusa vadītāju, taču, ņemot vērā, ka izmeklēšana ir tikai sākuma stadijā, lietā vēl ir jānoskaidro virkne detaļu, tādēļ policija aicina atsaukties negadījuma aculieciniekus, zvanot uz tālruņu numuriem: 67086942, 26653628 vai 110.

Latvijā

Krimināllietu pret bijušo Rēzeknes mēru Aleksandru Bartaševiču par ierobežotas pieejamības informācijas izpaušanu, kā arī par to, ka viņš 16 gadus valsts amatpersonas deklarācijās apzināti nenorādīja ziņas par ārzemēs iegādātu īpašumu un citiem ienākumiem lielā apmērā, Latgales rajona tiesa Balvos plāno sākt skatīt 13.decembrī plkst.10, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.

Svarīgākais