Policija aicina atsaukties laupītāja upurus

Vakar Rīgā Valsts policijas (VP) darbinieki par divām laupīšanām aizturējuši 1994.gadā dzimušu jaunieti, kurš, iespējams, pastrādājis vēl citus noziegumus, informē VP Rīgas reģiona pārvaldes Preses un sabiedrisko attiecību sektora vadītājs Toms Sadovskis.

Izmeklēšanas laikā tika noskaidrots, ka aizturētais šā gada 29.oktobrī ap plkst.17.30 Rīgā, Jēzusbaznīcas ielā, divām nepilngadīgām personām, izsakot draudus un pielietojot vardarbību, atņēma mobilos tālruņus. Tāpat jaunietis šā gada 17.oktobrī Rīgā, Katoļu ielā, veicis laupīšanu, pielietojot vardarbību pret kādu sievieti.

Policijas darbiniekiem ir pamatotas aizdomas, ka aizturētais jaunietis varētu būt pastrādājis vēl citus noziegumus. Tādēļ policija aicina atsaukties ikvienu, kas fotoattēlā redzamo personu atpazīst kā savu pāridarītāju, zvanot uz tālruņu numuriem: 67 086 327, 67 086 328, 67 086 302 vai 110, vai vērsties tuvākajā policijas iecirknī.

Latvijā

"Latvijas dzelzceļa" koncerns piedzīvo smagus zaudējumus, tāpēc nākas atlaist darbiniekus. Šogad darbinieku atlaišanu piedzīvojis meitasuzņēmums "LDz Cargo". Tas pārvācies uz desmitreiz mazākām telpām un pāri palikušo tehniku un mēbeles ziedojis labdarībai, kā arī vairākiem koncerna iekšējiem noteikumiem neatbilstošiem saņēmējiem, ziņo "Nekā personīga"