Piecus vīriešus aiztur par jaunieša nosišanu

Aizdomās par kāda 26 gadus veca vīrieša nonāvēšanu Kārsavas novadā policija aizturējusi piecas personas - 1995., 1984., 1955. un divus 1981.gadā dzimušus vīriešus, divi no kuriem iepriekš tiesāti.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Anastasija Laizāne, 4.novembrī Kārsavas novadā, kādā privātmājā, tika atrasts 1986.gadā dzimušā vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm – sistām brūcēm uz ķermeņa.

Par minēto faktu tika sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13.nodaļas par noziedzīgiem nodarījumiem pret personas veselību. Operatīvo meklēšanas pasākumu rezultātā vakar, 5.novembrī, aizdomās par noziedzīgā nodarījuma izdarīšanu policijas darbinieki aizturēja visus piecus minētos vīriešus. Divi no aizturētajiem ir agrāk tiesāti, viens no viņiem, 1955.gadā dzimušais vīrietis - par slepkavību pastiprinošos apstākļos.

Izmeklēšanā noskaidrots, ka starp vīriešiem noticis konflikts un cietušais ticis nonāvēts kautiņa laikā. Policija turpina izmeklēšanu, tiek lemts par drošības līdzekli aizturētajiem.

Svarīgākais