Latgalē sieviete nodur savu draugu

Aizdomās par kāda 61 gadu veca vīrieša nonāvēšanu Daugavpils novada Tabores pagastā aizturēta viņa piedzīvotāja, 1976.gadā dzimusi sieviete.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Anastasija Laizāne, 3.novembra vēlā vakarā savā dzīvesvietā, kādā privātmājā Tabores pagastā tika atrasts 1951.gadā dzimušā vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm - durtu brūci vēderā.

Veicot operatīvus meklēšanas pasākumus, jau nākamajā dienā aizdomās par izdarīto noziegumu kriminālpolicijas darbinieki aizturēja cietušā vīrieša piedzīvotāju.

Aizdomās turamajai piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis. Minētā sieviete līdz šim nebija nonākusi policijas redzeslokā.

Par notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 125.panta 3.daļas - par tīšu smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei.

Par šādu noziegumu likums paredz sodīt vainīgās personas ar brīvības atņemšanu uz laiku no trim līdz piecpadsmit gadiem.

Policija turpina izmeklēšanu.

Svarīgākais