Rīgā autobuss nāvējoši traumē gājēju

Vakar Rīgā autobuss nāvējoši traumēja kādu 81 gadu vecu vīrieti. Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Lāčplēša ielā autobuss "Mercedes-Benz" notrieca gājēju, 1931.gadā dzimušu vīrieti, kurš smagā stāvoklī tika nogādāts slimnīcā, kur no gūtajām traumām nomira.

Savukārt Vecumnieku novadā, autoceļa Ķekava-Skaistkalne pirmajā kilometrā, pagaidām neidentificēts vadītājs ar automašīnu "BMW 730" nobrauca no ceļa un apgāzās. No avarējušās automašīnas slimnīcā ar dažādām traumām nogādāts 1989.gadā dzimis vīrietis.

Daugavpilī, Atpūtas ielā, automašīna "Audi A6 Avant" notrieca gājēju, 1948.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar kājas lūzumu nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēts 61 ceļu satiksmes negadījums, kuros cietuši septiņi cilvēki un viens cilvēks gājis bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 29 avārijas, kurās cieta četri cilvēki un viens cilvēks gāja bojā.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 14 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Deviņi no tiem bija autovadītāji, pieci - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti pieci transportlīdzekļu vadītāji - četri autovadītāji un viens velosipēdists.

Svarīgākais