Par automašīnas zādzību Jelgavā aizturētas trīs nepilngadīgas personas

Par automašīnas zādzību Jelgavā aizturētas trīs nepilngadīgas personas, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece.

VP Zemgales reģiona pārvalde Zemgales reģiona pārvaldes Jelgavas iecirkņa policijas darbinieki sadarbībā ar VP Kurzemes reģiona pārvaldes Saldus iecirkņa policijas darbiniekiem par pagājušajā nedēļā Jelgavā izdarītu automašīnas zādzību aizturējuši trīs nepilngadīgas personas.

VP Jelgavas iecirknis 24.oktobrī ap plkst.19 saņēma informāciju, ka Jelgavā no Sudrabu Edžus ielas nozagta 1990.gadā ražota automašīna "Chrysler Voyager", un pēc auto zādzības izdarīšanas jaunieši ar zagto transportlīdzekli uzpildījuši degvielu vienā no degvielas uzpildes stacijām Jelgavā un aizbraukuši.

Turpinot izmeklēšanu, naktī policisti aizturēja trīs nepilngadīgas personas - 1995.gadā, 1996.gadā un 1997.gadā dzimušus jauniešus, no kuriem divi jau iepriekš bija nonākuši policijas redzeslokā par vairākiem noziedzīgiem nodarījumiem, ieskaitot arī auto zādzības.

Aizturēšanas brīdī Jelgavas novadā policijas darbinieki pielietoja dienesta ieroci, izdarot brīdinājuma šāvienu gaisā.

Latvijā

"Latvijas dzelzceļa" koncerns piedzīvo smagus zaudējumus, tāpēc nākas atlaist darbiniekus. Šogad darbinieku atlaišanu piedzīvojis meitasuzņēmums "LDz Cargo". Tas pārvācies uz desmitreiz mazākām telpām un pāri palikušo tehniku un mēbeles ziedojis labdarībai, kā arī vairākiem koncerna iekšējiem noteikumiem neatbilstošiem saņēmējiem, ziņo "Nekā personīga"