Ar striķi nolaižoties no ēkas jumta, apzog dzīvokli Rīgā

Pagājušās brīvdienās kāds vīrietis, ar striķa palīdzību nolaižoties no ēkas jumta, apzadzis dzīvokli Rīgā, Ziepju ielā. Zaglim gan "nepaveicās", jo viņu aizturēja pats dzīvokļa saimnieks un nodeva policijai.

14.novembrī ap plkst.1.20 kāds vīrietis savā dzīvoklī aizturēja zagli, kurš jau bija paguvis nozagt dažādus juvelierizstrādājumus.

Zaglis no daudzstāvu dzīvojamās mājas jumta pie minētā dzīvokļa loga bija nolaidies ar striķa palīdzību, tad izcēlis loga stiklu, klusiņām iekļuvis dzīvoklī un sāka to pārmeklēt. Kad viena istaba jau bija "pārbaudīta", zaglis devās otrā, bet tur gulēja dzīvokļa saimnieki, kuri neapjuka, un zaglis tika aizturēts. Tad viņi izsauca policiju, kas zagli nogādāja policijas iecirknī. Lai gan nozagtās mantas saimniekiem tika atdotas jau turpat dzīvoklī, policijas iecirknī atklājās, ka vienu gredzenu zaglim tomēr bija izdevies paslēpt - tas atradās viņa mutē, aiz vaiga.

Aizturētais ir agrāk sešas reizes par zādzībām tiesāts 1963.gadā dzimis vīrietis, kurš pēdējo reizi ar nosacītu brīvības atņemšanu notiesāts 2004.gadā.