17 gadīgs jaunietis, iespējams, izvarojis un nogalinājis sievieti

Policisti svētdien Baldonē aizturējuši kādu stipri iereibušu 17 gadus vecu jaunieti, kurš, iespējams, izvarojis 1970.gadā dzimušu sievieti un pēc tam nogalinājis viņu.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis, svētdienas vakarā policisti saņēma izsaukumu uz kādu māju Baldonē, kur bija atrasts sievietes līķis. Ierodoties notikuma vietā, likumsargi konstatēja, ka līķim ir redzamas vardarbīgas nāves pazīmes. Bojāgājusī bija 1970.gadā dzimusi sieviete.

Aizdomās par minētās sievietes noslepkavošanu tika aizturēts 17 gadus vecs jaunietis, kurš bija vairāk nekā divu promiļu alkohola reibumā.

Saistībā ar notikušo tika sākts kriminālprocess par slepkavību atbildību pastiprinošos apstākļos. Izmeklēšanas laikā policisti atklāja, ka sieviete pirms nāves, iespējams, tikusi izvarota. Precīzi notikušā apstākļi gan būs zināmi tikai pēc ekspertīžu rezultātu saņemšanas, uzsvēra Sadovskis.

Aizturētais savu vainu sievietes izvarošanā un noslepkavošanā atzina. Tiesa šodien viņam kā drošības līdzekli piemēroja apcietinājumu.

Policijas pārstāvis piebilda, ka aizturētais un upure viens otru labi pazinuši.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.

Svarīgākais