Zaglis nozieguma vietā pazaudē somu un vēlāk nāk tai pakaļ

Vakar Rīgā, Gunāra Astras ielā ap 21.00 kāds apsardzes darbinieks autostāvvietā pamanīja divus vīriešus, kuri rosījās gar kādas automašīnas spoguļiem.

Apsargs iespējamos zagļus mēģināja aizturēt un vienu no tiem viņam izdevās satvert. Taču brīdi vēlāk aizturētais izrāvās no tvēriena un aizbēga, atstādams pie apsarga savu somu. Tad apsargs ziņoja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldei, un policija sāka kriminālprocesu. Kamēr policija bija notikuma vietā, aizbēgušais vīrietis atgriezās un jautāja apsargam pēc somas. Vīrietis noliedza, ka viņš varētu būt saistīts ar zādzību, taču paskaidrot kādā veidā viņš savu somu pazaudējis viņš nevarēja.

Aizdomās par spogulīša zādzības veikšanu somas īpašnieku tika aizturēts un nogādāts iecirknī, kur noskaidrots, ka viņš ir 1983. gadā dzimis un agrāk jau ir tiesāts.

Otru vīrieti policija vēl meklē.

Latvijā

"Latvijas dzelzceļa" koncerns piedzīvo smagus zaudējumus, tāpēc nākas atlaist darbiniekus. Šogad darbinieku atlaišanu piedzīvojis meitasuzņēmums "LDz Cargo". Tas pārvācies uz desmitreiz mazākām telpām un pāri palikušo tehniku un mēbeles ziedojis labdarībai, kā arī vairākiem koncerna iekšējiem noteikumiem neatbilstošiem saņēmējiem, ziņo "Nekā personīga"