Rīgā iedzīvotājs izseko aizdomīgu vīrieti, kurš izrādās ir zaglis

Vakar Rīgā kāds iedzīvotājs, ejot pa Lāčplēša ielu, pamanīja aizdomīgu vīrieti, kurš izgāja no kādas dzīvojamās mājas pagalma.

Vīrietis tramīgi skatījās apkārt un bija redzams, ka viņš kaut ko ir noslēpis savā azotē. Iedzīvotājs piezvanīja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldei un sāka sekot aizdomīgajam vīrietim, sarunas laikā iedzīvotājs nepārtraukti ziņoja par iespējamā ļaundara atrašanās vietu.

Pāris minūšu laikā policija bija notikuma vietā un pārbaudījām aizdomīgo personu. Viņš izrādījās 1983. gadā dzimis agrāk tiesāts narkomāns, un likumsargi pie viņa atrada automašīnas magnetolu.

Vēlāk policijai izdevās noskaidrot magnetolas likumīgo īpašnieku un aizturētais, saprotot, ka nav jēgas vairs liegties, atzinās zādzības izdarīšanā.

Latvijā

"Latvijas dzelzceļa" koncerns piedzīvo smagus zaudējumus, tāpēc nākas atlaist darbiniekus. Šogad darbinieku atlaišanu piedzīvojis meitasuzņēmums "LDz Cargo". Tas pārvācies uz desmitreiz mazākām telpām un pāri palikušo tehniku un mēbeles ziedojis labdarībai, kā arī vairākiem koncerna iekšējiem noteikumiem neatbilstošiem saņēmējiem, ziņo "Nekā personīga"