Latgalē vīrietis nogalina, sacērt gabalos, sadedzina un aprok mežā savu kaimiņu

Pirmdien Kriminālpolicijas darbinieki Ciblas novadā atraduši zemē apraktās 1987.gadā dzimušā vīrieša mirstīgās atliekas.

Noskaidrots, ka cietušais bija noslepkavots, pēc kā viņa līķis tika sadalīts, sadedzināts, pēc kā tā atliekas apraktas, informē Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Anastasija Laizāne.

Tajā pat dienā uz aizdomu pamata par izdarīto noziegumu policijas darbinieki aizturējuši 1976.gadā dzimušo vietējo iedzīvotāju, kas bijis cietušā vīrieša kaimiņš. Aizturētais savu vainu izdarītājā noziegumā atzīst.

Šodien tiesa lems par drošības līdzekļa - apcietinājuma piemērošanu. Policija turpina izmeklēšanu un veic visas pārējās nepieciešamās kriminālprocesuālās darbības.

Latvijā

Zemkopības ministrs Armands Krauze (ZZS) rosina Pārtikas un veterināro dienestu (PVD) pastiprināti pievērst uzmanību un operatīvi sniegt priekšlikumus patērētāju aizsardzības uzlabošanai, saņemot pakalpojumus no ēdienu piegādes uzņēmumiem, informē Zemkopības ministrijas (ZM) pārstāvji.

Svarīgākais