Policija par zādzības izdarīšanu meklē sievieti

© Valsts policija

Rīgas policisti par mobilā tālruņa un vairāku kaklarotu zādzību lūdz atpazīt video redzamo sievieti. Sieviete videomateriālā redzama no 33. sekundes.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Brasas iecirkņa darbinieki šā gada 12. jūlijā sāka kriminālprocesu par mobilā tālruņa un vairāku kaklarotu zādzību no kāda veikala Brīvības ielā. Tā kā izmeklēšanas laikā policistiem nav izdevies noskaidrot videonovērošanas kameru ierakstos redzamās sievietes personību, likuma sargi lūdz sabiedrības palīdzību nozieguma atklāšanā.

Ikvienu, kas atpazīst video redzamo sievieti, kura ir ģērbusies gaiši zilā krekliņā un melnas krāsas biksēs un kura videomateriālā ir redzama no 33. sekundes, policisti lūdz atsaukties, zvanot uz tālruņu numuriem: 67030630, 20269290 vai 110.

Latvijā

"Latvijas dzelzceļa" koncerns piedzīvo smagus zaudējumus, tāpēc nākas atlaist darbiniekus. Šogad darbinieku atlaišanu piedzīvojis meitasuzņēmums "LDz Cargo". Tas pārvācies uz desmitreiz mazākām telpām un pāri palikušo tehniku un mēbeles ziedojis labdarībai, kā arī vairākiem koncerna iekšējiem noteikumiem neatbilstošiem saņēmējiem, ziņo "Nekā personīga"