Automašīnai ietriecoties stabā, Valmierā cietis pasažieris

Vakar Valmierā pēc vieglās automašīnas ietriekšanās stabā cietis 17 gadus vecs transportlīdzekļa pasažieris.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Jāņa Enkmaņa ielā 1994.gadā dzimis jaunietis brauca ar automašīnu "Opel Astra", netika galā ar tās vadību un ietriecās stabā. Negadījumā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāts automašīnas pasažieris, 1995.gadā dzimis jaunietis.

Savukārt Ogrē, Meža un Lapu ielas krustojumā, automašīna "Subaru Legacy" sadūrās ar velosipēdu, kuru vadīja 1971.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta velosipēdists, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 46 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši pieci cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 30 avārijas, kurās cieta trīs cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 22 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Desmit no tiem bija autovadītāji, 12 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti pieci transportlīdzekļu vadītāji - trīs autovadītāji un divi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Latvijā

Gan pasaulē, gan Latvijā katru gadu palielinās bērnu skaits, kuriem nepieciešama pediatriskā paliatīvā aprūpe, aģentūru LETA informēja Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas (BKUS) Paliatīvās aprūpes dienesta vadītāja vietniece aprūpes jautājumos Sofja Tomase.

Svarīgākais