Automašīnas un motocikla sadursmē iet bojā cilvēks; autovadītājs aizbēg

Vakar Daugavpils rajonā automašīnas un motocikla sadursmē gāja bojā viens un cieta vēl viens jaunietis. Automašīnas vadītājs pēc avārijas no notikuma vietas aizbēga.

Negadījums noticis ap plkst.17, kad automašīna "Ford" sadūrās ar motociklu ar blakusvāģi. Avārijā smagi cieta ar motociklu braukušie jaunieši - 1991.gadā dzimis jaunietis no gūtajām traumām notikuma vietā mira, savukārt 1989.gadā dzimis jaunietis ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Policijas darbinieki aptuveni kilometra attālumā no avārijas vietas atrada pamestu negadījumā iesaistīto automašīnu. Aizdomās par ceļu satiksmes negadījuma izraisīšanu policijas darbinieki aizturēja 1982.gadā dzimušu vīrieti.

Kopumā vakar Latvijā reģistrēti 30 ceļu satiksmes negadījumi, deviņos no kuriem cieta cilvēki, savukārt Rīgas apkārtnē vakar reģistrētas 14 avārijas, divās no kurām cieta cilvēki.

Latvijā

Latvijā intensīvāk apkaros dažādas invazīvās sugas, un iedzīvotājus sodīs ne tikai par latvāņu nepļaušanu, bet arī par Spānijas kailgliemežiem. Tos kā pirmos plāno iekļaut Latvijas invazīvo sugu sarakstā, kas top Viedās administrācijas un reģionālās attīstības ministrijā, vēsta TV kanāla 360 raidījums “360 ZIŅneši”.

Svarīgākais