Uz Rīgas apvedceļa notikusi liela avārija; satiksme atjaunota

Ap plkst.16 atjaunota avārijas dēļ bloķētā satiksme uz Rīgas apvedceļa pie Lielās Juglas tilta.

LETA jau ziņoja, ka uz Rīgas apvedceļa posmā Baltezers-Saulkalne pie Lielās Juglas tilta šo pēcpusdien ap plkst.15 notika pamatīga avārija un satiksme bija bloķēta abos virzienos.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas pārstāve Lita Juberte, avārijā iesaistītas piecas automašīnas. Patlaban negadījuma vietā strādā policija un mediķi.

Pēdējās dienās uz šī tilta tika veikti remontdarbi satiksme tika organizēta ar luksoforiem pa vienu joslu. Neoficiāli zināms, ka avāriju varētu būt izraisījusi automašīna, kas ietriekusies pie sarkanās gaismas stāvošās automašīnās.

Negadījumā varētu būt cietuši četri līdz pieci cilvēki, liecina pagaidām neoficiāla informācija.

Kā informē policija, ceļu satiksmes negadījumā iesaistītās automašīnas no braucamās daļas noņemtas un kustība atjaunota atbilstoši ceļu remontdarbu noteiktajiem ierobežojumiem.

Latvijā

Gan pasaulē, gan Latvijā katru gadu palielinās bērnu skaits, kuriem nepieciešama pediatriskā paliatīvā aprūpe, aģentūru LETA informēja Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas (BKUS) Paliatīvās aprūpes dienesta vadītāja vietniece aprūpes jautājumos Sofja Tomase.

Svarīgākais