Jelgavā aizdomās par laupīšanu aiztur agrāk deviņas reizes tiesātu vīrieti

Jelgavā,5. oktobrī aizturēts aizdomās turamais, kas ir deviņas reizes tiesāts, par kāda vīrieša aplaupīšanu kāpņu telpā, informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jelgavas kriminālpolicijas biroja darbinieki kriminālprocesa izmeklēšanas gaitā aizdomās par laupīšanu Jelgavā aizturējuši, deviņas reizes tiesātu, 1971.gadā dzimušu vīrieti, kurš atbrīvots no ieslodzījuma vietas šā gada martā.

Pirms tam, 2.oktobrī, Jelgavā, Dambja ielas kāpņu telpā, ap plkst.16 tika aplaupīts kāds 1962.gadā dzimis vīrietis. Viņam tika nolaupīta zelta ķēdīte un mobilais telefons.

Aizturētajam kā drošības līdzeklis piemērots apcietinājums.

Latvijā

"Latvijas dzelzceļa" koncerns piedzīvo smagus zaudējumus, tāpēc nākas atlaist darbiniekus. Šogad darbinieku atlaišanu piedzīvojis meitasuzņēmums "LDz Cargo". Tas pārvācies uz desmitreiz mazākām telpām un pāri palikušo tehniku un mēbeles ziedojis labdarībai, kā arī vairākiem koncerna iekšējiem noteikumiem neatbilstošiem saņēmējiem, ziņo "Nekā personīga"