Zemgalē smagā avārijā cietuši trīs cilvēki, viens gājis bojā

Šorīt Vecumnieku novadā notikusi smaga avārija uz ceļa Nereta-Subate, kur kāda automašīna ietriekusies kokā, pēc kā autovadītājs gājis bojā un vēl trīs personas cietušas.

Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece aģentūru LETA informēja, ka, pēc sākotnējās informācijas, negadījums noticis ap plkst.8.20 Vecumnieku novadā, autoceļa Nereta-Subate trešajā kilometrā, kur automašīna "Nissan Infiniti", šoferiem nenovaldot spēkratu, nobraukusi no ceļa un ietriekusies kokā.

Pēc sākotnējās informācijas, notikuma vietā miris 1965.gadā dzimušais autovadītājs, kā arī cietuši trīs pasažieri - 2002.gadā dzimis bērns, 1970.gadā dzimusi sieviete un vēl viena persona, kuras identitāte pagaidām nav noskaidrota. Visi cietušie nogādāti slimnīcā.

VP turpina noskaidrot notikušā apstākļus.

Latvijā

Gan pasaulē, gan Latvijā katru gadu palielinās bērnu skaits, kuriem nepieciešama pediatriskā paliatīvā aprūpe, aģentūru LETA informēja Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas (BKUS) Paliatīvās aprūpes dienesta vadītāja vietniece aprūpes jautājumos Sofja Tomase.

Svarīgākais