Gulbenē uzbrauc astoņus gadus vecam zēnam

Vakar Gulbenē kāds autovadītājs uzbrauca astoņus gadus vecam zēnam, kurš guva vieglus ādas nobrāzumus, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Prevencijas grupas vecākā inspektore Dace Jukāma.

Negadījums notika plkst.17 Gulbenē, Kalpaka ielā, kad bērns šķērsoja piebraucamo ceļu, kas ved uz 1.pirmsskolas izglītības iestādi.

Pēc negadījuma automašīnas vadītājs pārkāpis noteikto kārtību un aizbraucis no notikuma vietas.

Policija noskaidrojusi personu, kas negadījuma brīdī vadījusi automašīnu "Mazda", ar kuru notriekts zēns. Noformēts ceļu satiksmes negadījuma protokols, un vīrietim, 1975.gadā dzimušam Gulbenes iedzīvotājam, nāksies atbildēt arī par notikuma vietas atstāšanu pēc ceļu satiksmes negadījuma.

Policija atgādina, ka pēc satiksmes negadījuma, ja tajā ir cietušas personas, obligāti jāizsauc policija, kas noformēs ceļu satiksmes negadījuma protokolu.

Latvijā

Augstākā tiesa atteikusies ierosināt kasācijas tiesvedību lietā, kurā bijušajam Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Personālvadības pārvaldes direktora vietniekam Uldim Bāram piespriests sabiedriskais darbs par apzināti nepatiesu ziņojumu par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu nolūkā panākt kriminālprocesa sākšanu pret noteiktām amatpersonām, noskaidroja aģentūra LETA.

Svarīgākais